Banner
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Getting Error in executing BI report
                  
    Bookmark and Share    
   

  1. #1
    Junior Member Rajyamp is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Getting Error in executing BI report

    Hi All,

    I am getting below error while running a BI report from OTM UI, my query is fetching 35k+ records.

    Below is the error which I am getting

    weblogic.socket.MaxMessageSizeExceededException: Incoming message of size: '10000080' bytes exceeds the configured maximum of: '10000000' bytes for protocol: 't3'

    Any inputs to this error.

    Thanks a lot in advance.

  2. #2
    Member otm6 is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    81
    Thanks
    11
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    5

    Re: Getting Error in executing BI report


  3. The Following User Says Thank You to otm6 For This Useful Post:

    chrisplough (July 13th, 2011)

  4. #3
    Junior Member pawsspeedy is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Getting Error in executing BI report

    Hi This issue can also be seen in Production Environments having scalable Architecture. If you try to retreive the glog properties from the ui using DBA. ADMIN the same error would come, hence it is advisable to raise teh RMI for Production environments.

    Regards
    Paws


 

Similar Threads

  1. Getting Error in Executing the CSVUtil Command
    By Rajyamp in forum Global Trade Management
    Replies: 4
    Last Post: January 12th, 2012, 05:52
  2. Custom Report error
    By dhivya.enjoy in forum Reports / BI / FTI and Other Analytics
    Replies: 0
    Last Post: June 10th, 2011, 14:02
  3. Report Error
    By Pinkesh Jain in forum Reports / BI / FTI and Other Analytics
    Replies: 0
    Last Post: June 10th, 2011, 04:28
  4. Error in executing dbupdate_60.sql
    By sripadraota in forum Installation and Upgrades
    Replies: 2
    Last Post: May 5th, 2011, 19:10
  5. Error in executing dbupdate_60.sql
    By sripadraota in forum Forum Usage
    Replies: 1
    Last Post: May 5th, 2011, 12:22

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56